Bohagsflytt

Det finns ingen flytt som är den andra lik och speciellt inte en bohagsflytt! Det kan skilja sig på hur mycket möbler beroende på hur länge man har bott eller hur många som bor i bohaget. Är det två personer är det oftast mer möbler än för en person. Ibland så är det en person som skall flytta ut ur bohaget och denne äger alla möbler och i så fall blir det mer möbler än vad som är vanligt för en person en bohagsflytt göteborg. All information som du kan ge före en flytt är viktig information för din flyttfirma! Bohagsflytten planeras olika om du bor i hus, lägenhet, studio eller bor på första våningen, med eller utan hiss samt hur lättillgänglig last och lossningsplatsen är.

 

Vi skickar dagligen mängder av bohagsflyttar till våra flyttfirmor som samtliga har lång erfarenhet och bra teknik och utrustning för att utföra dem. Detta är standardjobbet hos oss och en barnlek för våra flyttfirmor.

 

Det är en känslig sak att flytta sitt hem och det vet vi. Man vill inte att något går sönder samtidigt som man vill att flytten ska gå fort. Vi har sett till att alla våra firmor är varsamma men effektiva.

Offertförfrågan